tradicija

Традиција

Менаџирање на Простор

...

Квалитет

За Нас


SMS Construction е приватна компанија со преку 20 години професионално искуство во инвестирање и изградба на индустриски, станбени и деловни објекти по принцип од сопствено идејно решение до "клуч на рака". Користиме современи, ефикасни и еколошки безбедни решенија.
Нашето работење е сигурно, професионално и во согласност со меѓународните стандарди за управување.
Нашите услуги се со највисок квалитет кои совршено одговараат на потребите на нашите клиенти, во исто време и се минимизира негативното влијание врз природната средина.

Наши Клиенти


Станбен и Деловен
Простор - Бутел

Нов станбено деловен компекс во Бутел, ул. Босна и Херцеговина (во близина на салонот на Порше и средното училиште Зеф Љуш Марку) Објектот е граден со најсовремени материјали; Има два влеза кои содржат вкупно 130 висококвалитетни станови за продажба...

Manhattan
Business Center

"Менхетен" е класа "А" бизнис центар кој се наоѓа на атрактивна бизнис локација во центарот на Скопје, на ул. "Васил Ѓоргов" бр. 20A."Менхетен" БЦ е изграден во согласност со највисоките стандарди за квалитет и претставува мултифункционален комплекс...