“Основањето на успешната семејна бизнис приказна “SMS Construction” започна во 1996 година и се раскажува до ден денес”

Проекти
“Chelsea” Business Center
деловен објект Челзи бизнис центар, лоциран во центарот на Скопје, ул. Никола Клусев бр.11
Bienale 2017
“Manhattan” Business Center
Бизнис Центарот Менхетен е деловен проект на А класа лоциран во југо-источниот дел на централниот бизнис рајон во Скопје. Тој поседува околу 7.429 м2 со канцеларии и внатрешен паркинг. Проектот...
“Residence 106” – Residential building with retail space
Lorem ipsum dolor sit amet, nam option intellegat delicatissimi ut, has dolor fabellas contentiones ad.
“Porsche Macedonia”
Бизнис Центарот Менхетен е деловен проект на А класа лоциран во југо-источниот дел на централниот бизнис рајон во Скопје. Тој поседува околу 7.429 м2 со канцеларии и внатрешен паркинг. Проектот...
Наши клиенти