tradicija

Traditë

Menaxhimi Sipërfaqja

...

Cilësi

Rreth nesh


SMS Construction është një kompani private me mbi 20 vjet përvojë profesionale në investim dhe ndërtim të objekteve industriale, banesore dhe afariste në parimin e vetë zgjidhjes të projektimit "çelës në dorë".
Përdorim zgjidhje te reja efikase dhe të sigurta për mjedisin. Puna jonë është e sigurtë në mënyrë profesionale dhe në përputhje me standardet ndërkombëtare të menaxhimit.
Shërbimet tona janë me kualitet më të lartë që më së miri pergjigjen për nevojat e klienteve tonë, në të njëjtën kohë janë të minimizuar negativ në ndikimin mbi mjedisin natyror.

Klientët tanë


KOMPLEKS BANIMI
Butel

Kompleks i ri banesor dhe afarist ne Butel, rr. Bosnja dhe Hercegovina (në afërsi të sallës ekspozite Porsche dhe shkolles se mesme Zef Lush Marku) objekti është i ndertuar me materiale më moderne;...

Manhattan
Business Center

"Manhattan" është një klasë "A" qendra e biznesit që gjendet në një vend tërheqës biznesi në qendër të Shkupit, rr. "Vasil George" nr. 20A. "Manhattan" BC është ndërtuar në përputhje me standardet më të larta të cilësisë dhe paraqet...