Станбен објект - Бутел

Нов станбено деловен компекс во Бутел, ул. Босна и Херцеговина (во близина на салонот на Порше и средното училиште Зеф Љуш Марку)

  • Објектот е граден со најсовремени материјали;
  • Има два влеза кои содржат вкупно 130 висококвалитетни станови за продажба;
  • Становите се со квадратура од 55м2 до 145м2;
  • Вертикалната комуникација е обезбедена со скалила како и со два патнички лифта;
  • Внатрешно осветлување е обезбедено со економично лед осветлување;
  • Приземен и подземен паркинг простор;
  • Дворот на зградата е хортикултурно уреден со издвоено катче и за најмалите станари;
  • 24 часа видео надзор;
  • Домар и редовно одржување на заедничките делови од зградата;

Приземјето на објектот е малопродажен простор наменет за изнајмување со големина од 1300м2, идеален за дејност како: супермаркет, банка, амбуланта, аптека, салон за мебел и сл. Има можност да се изнајми целата површина но и да се подели на помали квадратури согласно потребите на Закупците.

Палета и продажба на станови моментално вселиви

SMS construction користи современи, ефикасни и еколошки безбедни технолошки решенија.Нашето работење е сигурно, професионално и во согласност со меѓународните стандарди за управување.
Нашите услуги се со највисок квалитет кој совршено одговараатна потребите на нашите клиенти, во исто време и се минимизира негативното влијание врз природната средина.
Зграда Апартман Бр. Кат Број на соби Површина
(кв.m.)
Балкон
(кв.m.)
2D План
A А1 1 4 140.75 7.58
A А2 1 3 109.17 9.50
A А3 1 2 77.33 4.58
A А4 2 3 86.69 12.58
A А5 2 3 83.28 9.58
A B1 2 3 107.91 5.30
A B2 2 4 116.21 3.80
A B3 3 3 82.12 7.53
A B4 3 2 82.30 7.18
A B5 3 3 92.90 5.61
А B6 3 5 144.39 7.41
А B7 3 3 110.53 7.41